Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "En lysande säsong för ÅRKs tävlingsryttare!"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

En lysande säsong för ÅRKs tävlingsryttare!


Nu är vi i slutet av höstens tävlingssäng som för ÅRKs ryttare varit en väldigt framgångsrik säsong! 

Den största framgången måste ändå vara vårt ponnylag som var med och kämpade i allsvenskans division 2. Med mycket god träningsvilja, en fantastisk laganda och inte minst vår superengagerade lagledare Therese Banck lyckades laget ta silver i finalen. ÅRK är oerhört stolta inte bara över deras fina prestationer på hästryggen utan även deras förmåga att verka som goda förebilder ute på tävlingsplatserna.

 I finalomgången red Lisen Högström, Hanna Gripenblad, Meja Rydmark och Ella Rydmark. Fler som ingår i laget och som bidragit till det fantastiska resultatet är Thea Jansson, Maya Fransson, Agnes Eklund, Tuva Rydfelt och Jonna Elb.

Bilden är på vårt ponnylag efter finalen i div. 2

 

Förutom lagets fina insats har det även varit en hel del fina individuella insatser. Bland annat vann Lisen Högström och hennes ponny Wild Tilda Tölo LB i sin kategori på hemmaplan och även Maya Fransson med sin ponny Lopess vann LC i sin kategori på ÅRKs hemmatävlingar. 

Klubbmästere i år blev Ella Rydmark på ponny med Sjödalens Flamenco River och klubbmästare på stor häst blev Elin Andersson med Forevver.  

 Stort grattis till allihop!

 

 

Inga nyheter är skapade

1-RK_logo_Bluejpg

 

 

Klicka på Lady för dagens hästlista.

 

Klicka på Lady för dagens hästlista. 

 

sisu_webb_banner_170x170_samverkan

Postadress:
Åtvidabergs RK - Ridsport
Nybble Bruseborg 1
58562 Linghem

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@ark-ridklubb.com