Hoppa till sidans innehåll

Klubbinfo


 
Medlemmar
Vi är en helt ideell förening som verkar för att främja ridning som folksport. Idag har ridklubben ca. 300 medlemmar, varav ca. 200 är aktivt ridande på lektion varje vecka. Självklart välkomnar vi ännu fler och vill öka vårt medlemsantal. Vårt nya fina ridhus ger ridklubben och de ridande helt nya möjligheter.

Ridskolan
Ridskolan är Åtvidabergs ridklubbs huvudinriktning. Vår arbetsstrukturer och stallplatsuthyrning är anpassat efter ridskolans verksamhet.

Ridgymnasium
Ridskolan samarbetar from hösten 2012 med Linköpings Praktiska gymnasium.

Stora Ridhuset
Det stora ridhuset har måtten 20*60m och är under vinterhalvåret uppvärmt. Här finns också cafeteria och personalens kontor.

Lilla ridhuset
Det gamla ridhuset används ibland fortfarande i lektionsverksamheten. Även löshoppning m.m. fungerar bra där. Här har vi också optimala förutsättningar för att kunna förlägga tävlingsframridning inomhus under vintersäsongen.

Utebana, Örsätter
Vi har en mycket fin utebana vid Örsätter. Där förläggs lokala och regionala tävlingar i hoppning och dressyr. Där kan också lektioner bedrivas under utesäsongen. För privathästryttare finns det både tränings- och tävlingsmöjligheter.

Stallet
Stora delar av stallet är nyrenoverat. Vi har plats för 18 lektionshästar, varav ca 9 storhästar. Det finns också 19 boxar för privat uppstallning.

Styrelse och sektioner
Ridklubben består av en medlemsvald styrelse d.v.s. en ordförande och 8 st ledamöter. Dessutom finns det ett antal sektioner som bidrar både ekonomiskt och arbetsmässigt via olika aktiviteter och arrangemang i klubbens regi. Ridklubben är beroende av sektionerna för att nå alla sina mål.


Vill du hjälpa till eller har du någon ide? Tveka inte att höra av dig till någon i styrelsen eller ridskolan. Kontakta styrelsen genom att mejla till This is a mailto link.

För information om styrelsen klicka här

 

 

Åtvidabergs RK - Ridsport

Bildad 1971-01-01
Föreningsnummer 19083-48
Postadress Vrånghult Västergård
59794 Åtvidaberg
Telefon 070-3692944
E-post This is a mailto link
Hemsida http://www.ark-ridklubb.com
Bankgiro 791-4872
Swish 1236406946
Organisationsnummer 822000-9602
Föreningens hemsidor

1-RK_logo_Bluejpg

 

 

Klicka på Lady för dagens hästlista.

 

Klicka på Lady för dagens hästlista. 

 

sisu_webb_banner_170x170_samverkan

Postadress:
Åtvidabergs RK - Ridsport
Vrånghult Västergård
59794 Åtvidaberg

Kontakt:
Tel: 070-3692944
E-post: This is a mailto link

Se all info