Hoppa till sidans innehåll

Våra Stallvärdar


Vi har fantastiska stallvärdar som hjälper både gammal och ung i stallet. Stallvärdens viktigaste uppgift är att se till att både människor och hästar mår lite extra bra. 

Vill du också bli stallvärd? Prata med din ridlärare!

Att bli stallvärd innebär att vara en förebild i stallet som andra ser upp till. För att få bli stallvärd ska man vara minst 10 år eller fylla det under året.

Våra stallvärdar

Tuva Jönsson

Jag heter Tuva Jönsson och är född 2005. Jag älskar hästar och är i stallet så ofta jag kan. Jag är stallvärd på måndagar, onsdagar och söndagar och rider själv lektion på måndagar. 

 

Johanna Jönsson

Jag heter Johanna Jönsson och är född 2003. Jag älskar hästar och är ute i stallet så ofta jag kan. Jag är stallvärd måndag, tisdag och onsdag och tycker det är kul att vara stallvärd då jag får hjälpa yngre barn i stallet. Jag rider själv lektion på tisdagar. Min favorithäst är Merry.

 

Tilde Andersson

Jag heter Tilde Andersson och är född 2005 och bor i Åtvidaberg. På fritiden är jag på ÅRK eller hos min egna ponny Hedda. Jag älskar att rida och är i stallet så ofta jag kan. Jag är stallvärd på tisdagar och söndagar och tycker det är kul att vara stallvärd då jag får vara med mina kompisar och hjälpa de som behöver hjälp i stallet. Min favorithäst är Popcorn. 

 

Mette Van der Heijden 

 Jag heter Mette och är född 2005. Jag älskar hästar och det roligaste är att pyssla om dem och rida och då framför allt hoppa. Jag är stallvärd på måndagar och tisdagar och roligaste med att vara stallvärd är att få hjälpa dem som behöver hjälp i stallet. Jag rider själv lektion på tisdagar och min favorithäst är Ben.

Felicia Hjertström

Jag heter Felica Hjertström och är född 2002. Jag gillar hästar och älskar att vara i stallet. Jag är stallvärd på måndagar och tisdagar och tycker det är kul att vara stallvärd då man får insperera små barn till att tycka om hästar och ta hand om dom på rätt sätt. Jag rider själv lektioner på måndagar. Mina favorithästar är Prinsen och Vivvi. 

Uppdaterad: 10 APR 2018 13:49
Skribent: Sanne Nordqvist
Epost: This is a mailto link

1-RK_logo_Bluejpg

 

 

Klicka på Lady för dagens hästlista.

 

Klicka på Lady för dagens hästlista. 

 

sisu_webb_banner_170x170_samverkan

Postadress:
Åtvidabergs RK - Ridsport
Vrånghult Västergård
59794 Åtvidaberg

Kontakt:
Tel: 070-3692944
E-post: This is a mailto link

Se all info