Hoppa till sidans innehåll

Vårt lektionsutbud


Ordinarie ridgrupp: I de ordinarie ridgrupperna finns plats för 8 elever. Eleverna får utbildning i dressyr, hoppning, ridning i terräng samt ridlära/hästlära. De ordinarie ridlektionerna finns både för barn, ungdomar och vuxna. De rider 60 min.

Träningsgrupper: I dessa ridgrupper finns max 6 elever och man rider vanligtvis i 60 minuter. Träningsgrupperna finns både med grenspecifik inriktning och utan. Träningsgrupper finns för både barn och vuxna som vill ha en intensivare träning och snabbare utbildningsgång. Eleverna i träningsgrupperna får både uppsutten och avsutten utbildning. Passar även utmärkt för dig med egen häst!

Knatteridning: På söndagar har vi knatteridning. Det är till för de allra minsta barnen från tre år som vill börja rida men fortfarande är för små för att hänga med i den ordinarie lektionsverksamheten. Lektionerna är 30 minuter långa. Anmälan via mail, This is a mailto link. FÖR TILLFÄLLET FULL, men hör gärna av er om ni vill ställe er i kö för en plats.

Ridning för ryttare med funktionsnedsättning: Vi har ridning för ryttare med funktionsnedsättning. Ridning är bra både för kropp och själ. Hör gärna av dig till kontoret på mail eller telefon om du har frågor. 

Privatlektioner: Vi anordnar privatlektioner i mån av tid efter önskemål i både dressyr, markarbete och hoppning. Detta bokas via mail eller direkt genom respektive ridlärare. 

Alla frågor är bra frågor! Välkommen att ställa dina till oss! Saknar du något i vårt lektionsutbud? Vi är alltid öppna för nya idéer och förslag!

 

Kontakt:

Vi är lättast att nå via mail This is a mailto link 

VÄLKOMMEN!!!

Uppdaterad: 17 APR 2018 13:38
Skribent: Julia Andréasson

1-RK_logo_Bluejpg

 

 

Klicka på Lady för dagens hästlista.

 

Klicka på Lady för dagens hästlista. 

 

sisu_webb_banner_170x170_samverkan

Postadress:
Åtvidabergs RK - Ridsport
Vrånghult Västergård
59794 Åtvidaberg

Kontakt:
Tel: 070-3692944
E-post: This is a mailto link

Se all info