Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionen


Alla medlemmar i ÅRK som är upp till 26 år är automatiskt med i ungdomssektionen. Ungdomssektionen har en egen styrelse och en egen ekonomi. En person ur US styrelse sitter även med i klubbstyrelsen och går på deras möten. I vår ungdomssektion är det ordförande som är ordinarie och vice ordförande som är reserv. Prata med dem om det är något du som ungdom vill framföra till styrelsen! Vi har som uppgift att föra fram barn och ungas åsikter och idéer till styrelsen.

En annan av våra uppgifter är att anordna roliga aktiviteter för klubbens medlemmar, främst de upp till 26 men vi har även vår uppskattade årliga vuxenhoppning. Vi jobbar för god sammanhållning i stallet och en "vi-känsla". Vi anordnar bland annat filmkvällar, rykttävlingar, övernattningar, teorikurser, pyssel inför högtider och såklart vår årliga Luciashow. Alla är välkomna på våra aktiviteter!

 

US har ett eget årsmöte i början av varje år, strax innan klubbens årsmöte. Det annonseras i stallet, på Facebook och på hemsidan. På årsmötet väljs nya styrelsen för året och årsmötet är öppet för alla medlemmar. Nya styrelsemedlemmar föreslås av valberedningen och väljs av medlemmarna. För att bli invald i styrelsen bör man vara driven, ansvarstagande och tycka att det är roligt att jobba med andra barn och ungdomar.

 

 

Ungdomssektionen 2017

(Moa Söderstedt)

Lisa Almgren - Ordförande

Mathilda Carlsson

Elin Kammeby

Linn Sernefalk

Wilma Thorsson

 Uppdaterad: 09 SEP 2017 17:58 Skribent: Lotta Dabro

1-RK_logo_Bluejpg

 

 

Klicka på Lady för dagens hästlista.

 

Klicka på Lady för dagens hästlista. 

 

sisu_webb_banner_170x170_samverkan

Postadress:
Åtvidabergs RK - Ridsport
Nybble Bruseborg 1
58562 Linghem

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link